Over Hagg advocaten

Hagg Advocaten bestaat uit betrokken advocaten die gespecialiseerd zijn op het asiel- of regulier vreemdelingenrecht, personen- en familierecht en strafrecht.

Hagg advocaten is een samenwerkingsverband tussen Hagg advocaten en de eenmanszaken Mr VM. 0liana advocatuur, Mr R. Achttienribbe, mr. M. Terpstra en Mr. E.C. Kaptein, allen statutair gevestigd te Amsterdam. Mr. V.M. Oliana, Mr R. Achttienribbe, mr. M. Terpstra en Mr. E.C. Kaptein sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen de zaak zelfstandig en voor eigen rekening en risico door middel van hun eigen ondernemingen.

Alle advocaten hebben een veelzijdig klantenbestand en werken voor zowel particulieren als ondernemers, vermogende als onvermogende, Nederlandse en buitenlandse rechtzoekenden. Hierdoor kunnen veel gecombineerde problemen binnen het kantoor aangepakt worden.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Een strafrechtelijke veroordeling (zelfs geldboetes!) kunnen bijvoorbeeld consequenties hebben voor een verblijfsvergunning of recht op een Nederlands paspoort. Een verandering in het gezinsleven kan consequenties hebben voor een verblijfsvergunning. Voor het recht op een verblijfsvergunning kan belangrijk zijn dat het vaderschap van een kind vaststaat of dat sprake is van een officiële omgangsregeling.

Dergelijke vaak complexe en samenhangende problemen worden bij Hagg Advocaten met gevoel voor de menselijke maat en volledige inzet aangepakt.

Onze ervaren advocaten helpen u graag bij uw problemen op één van deze gebieden. Heeft u juridisch advies nodig? Vraag eenvoudig online een adviesgesprek aan.